Campaña, rumb a Las Palmas

S'ha cansat d'esperar que la Lliga autoritzara la seua inscripció i ha decidit canviar d'aires en un equip de Primera

Campaña, després de marcar un gol amb el Llevant
Campaña, després de marcar un gol amb el Llevant / Instagram: @josegomezcampana24

José Campaña diu definitivament adeu al Llevant. Segons ha avançat À Punt, el migcampista sevillà passarà el reconeixement mèdic amb Las Palmas i, si tot ix bé, firmarà amb l'equip canari.

El Llevant ha intentat per activa i per passiva que la Lliga de Futbol Professional autoritzara la contractació de José Campaña pel Llevant en el mercat d'hivern, però la Lliga sempre ha remés el club granota al valor del jugador en funció de l'últim contracte.

Campaña ha estat set temporades en el Llevant i sempre ha sigut la brúixola de l'equip. La seua tècnica i visió de joc el van dur a la selecció espanyola el 2020, quan la dirigia Luis Enrique. Era el segon jugador en la història del Llevant que jugava amb el combinat nacional després d'Ernesto Domínguez.

Va ser passar per la selecció i va començar el calvari de les operacions del lligament creuat. La temporada passada va reaparéixer i l'equip va reviscolar, però no van aconseguir l'ascens. Enguany el Llevant li ha donat totes les facilitats per a recuperar-se de la lesió. 

Equips com el Saragossa, el Leganés i el Cadis han temptejat el jugador, que volia firmar pel Llevant. Al remat Las Palmas s'ha decidit a contractar-lo si el reconeixement mèdic és satisfactori.

També et pot interessar

stats