Bronze per al tàndem format per Christian Venge i Noel Martín

És la medalla número vint-i-tres de la delegació espanyola

Christian Venge i Noel Martín guanyen el bronze en ciclisme en pista
Christian Venge i Noel Martín guanyen el bronze en la contrarellotge

El tàndem format pel ciclista amb discapacitat visual Christian Venge i el seu pilot, Noel Martín, ha aconseguit la medalla de bronze en la contrarellotge dels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, en la qual l'altra parella espanyola formada per Adolfo Bellido i Eloy Teruel ha acabat quarta després d'anar en la segona posició durant més de la meitat de la prova.

La carrera s'ha disputat al Circuit Internacional de Velocitat de Fuji, al qual els ciclistes en tàndem han hagut de fer quatre voltes per a completar 24 quilòmetres.

El tàndem Venge-Martín marxava quart al final de les dues primeres voltes, i s'ha situat tercer en la penúltima, quan la parella Bellido-Teruel ha tingut un problema mecànic amb el canvi de marxes quan anaven en segona posició, la qual cosa els ha obligat a canviar de bicicleta.

Així, el duo Venge-Martín ha parat el cronòmetre en 42.52.12, només superats pel tàndem francés format per Alexandre Lloveras i Corentin Ermenault (41.54.02), que va ser or, i la parella holandesa de Vincent ter Schure i Estafa Fransen, que han aconseguit la plata (42.00.77).

Aquesta medalla de bronze suposa la tercera dels ciclistes espanyols després de l'or del barceloní Sergio Garrote i el bronze del gadità Luis García Marquina en la contrarellotge de les classes H2 i H3 de bicicletes de mà, respectivament. També és la que suma 23 de la delegació espanyola a Tòquio 2020.

També et pot interessar

stats