Borja Fernández, Azahara García i Ernest Ausiró, guanyadors de les diferents categories del Penyagolosa Trails

Més de 2.000 persones de 50 països participen en aquestes proves esportives.

VÍDEO | Borja Fernández, Azahara García i Ernest Ausiró, guanyadors de les diferents categories del Penyagolosa Trails

Des de la mitjanit es disputa una nova edició del Penyagolosa Trails en què participen corredors i corredores de 50 països. A les dotze de la matinada, des de la plaça de les Aules de Castelló, s'ha donat l'eixida a la prova llarga de 110 quilòmetres. A les sis del matí, des de les pistes d'atletisme de l'UJI, ha sigut el torn de la marató i mitja. 

Més de 2.000 valents han participat en aquesta dura cursa en què els quilòmetres a vegades es fan interminables i les forces flaquegen en molt trams del recorregut. El primer lloc de la prova de 60 quilòmetres ha sigut per a un debutant, Borja Fernández, que a pesar que s'ha plantejat la retirada en algun moment ha aconseguit remuntar i imposar-se a Miguel Caballero, segon classificat. 

En la prova femenina Azahara García ha dominat amb solvència la prova i ha arribat amb un clar avantatge per davant de Mónica Vives i d'Eva Mesado.

Pel que fa a la ultra trail, el primer classificat després de quasi dotze hores de lluita ha sigut Ernest Ausiró, que ha desbancat durant els últims quilòmetres el favorit de la prova, Cristofer Clemente.

També et pot interessar

stats