Bona primera jornada per als tenistes espanyols a l'Open d'Austràlia

Només Taberner, Feliciano López, Munar i Bucsa abandonen el torneig

La tenista Sara Sorribes guanya en el seu debut a l'Open d'Austràlia
La tenista Sara Sorribes guanya en el seu debut a l'Open d'Austràlia / Jason O'Brien (Efe)

Set dels deu tenistes espanyols que han iniciat aquesta jornada la participació en l'Open d'Austràlia han accedit a segona ronda després de derrotar els rivals.

En el quadre masculí, l'alzireny Pedro Martínez Portero ha guanyat l'argentí Federico Delbonis en quatre sets. També Carlos Alcaraz ha superat sense problemes el xilé Alejandro Tabilo en tres sets.

Carreño i Rafa Nadal tampoc han fallat i han guanyat per tres sets a zero l'argentí Tomás Martín Etcheverry i el nord-americà Marcos Giron, respectivament.

La dada negativa ha sigut la derrota del valencià Carlos Taberner a mans de l'alemany Dominik Koepfer per 6-1, 3-6, 6-4 i 6-1, la del toledà Feliciano López que ha caigut contra l'australià John Millman en quatre sets i la de Munar que ha perdut en 5 sets contra el rus Karatsev.

En el quadre femení, imponent victòria de la vallera Sara Sorribes davant la belga Kirsten Flipkens per 6-4 i 6-1, com també de Núria Parrizas que ha guanyat la romanesa Irina Maria Bara per 6-3 i 6-1. L'última en accedir a segona ronda ha sigut Paula Badosa que ha guanyat amb contundència l'australiana Tomjanovic.

Per la seua banda, Cristina Bucsa ha caigut derrotada en 2 sets per la belga Alison van Uytvanck.

També et pot interessar

stats