Bona jornada per al Peníscola i el Llevant en l'LNFS

El Llevant empata a 2 amb el líder, en un partit vibrant. Els castellonencs golegen el Cartagena (4-1)

El Llevant va plantar cara al líder

El Llevant UE FS va empatar de manera meritòria contra el Palma Futsal, primer en la classificació de la Lliga. El primer gol del partit el va marcar el granota Javier Alonso. En la segona part, el Palma capgirava el marcador. Primer amb el gol de Tomaz i tot seguit va ser Taffy qui remuntava per als illencs. Quan la balança pareixia inclinar-se cap al costat dels de Vadillo, Javier Alonso, de nou, anotava per al Llevant. Un bon punt davant d'un dels rivals més forts de la competició.

L'inici de l'encontre al pavelló municipal de Patern, va ser per a l'equip balear. Lolo i Taffy van fer dues rematades al travesser i van ficar la por al cos als granotes. Això va fer que el conjunt local reaccionara i tinguera alguna bona oportunitat per a marcar, com la de Maxi Rescia, que no va encertar en la rematada. Els porters, Raúl Jiménez i Barrón, també van ser protagonistes en aquesta fase del partit, impedint amb les intervencions que cap dels dos equips s'avançara en el marcador. En el minut 14, els de David Madrid van marcar el primer i, tot i algunes bones ocasions del rival, van mantindre el resultat fins al descans.

En la represa, l'equip illenc va eixir a per totes i va capgirar el marcador en un minut. Tomaz primer, amb l'ajuda de Gallo, i Taffy, alguns segons després en una contra, van deixar el Llevant per darrere. Un colp fort per als granotes que no van perdre la cara al partit i van crear diverses ocasions, fins a marcar la igualada en el minut 30. Javi Alonso va rematar una gran jugada de Cecilio, un altre dels destacats del partit, i el madrileny va empatar el duel. Cap dels dos equips no va donar l'encontre per perdut i encara es van veure diverses ocasions per a marcar. Els visitants encara van rematar per tercera vegada al pal, amb un xut de João. Al remat, repartiment de punts i un gran resultat dels granotes davant d'un dels equips més potents de la Lliga.

El Peníscola goleja

Per la seua banda, el Peníscola RehabMedic ha vençut el Jimbee Cartagena FS en un partit més igualat del que pot semblar, vist el resultat final. Els de Juanlu Alonso s'han emportat els tres punts amb els gols de Juan Emilio, que n'ha marcat dos, Raúl Gómez i Xavi Cols.

Els valencians han avisat ben prompte i la primera ocasió ha arribat amb un xut de Claudino, que ha anat al travesser. Els dos equips han tingut alguna ocasió més per a marcar, però ha sigut Juan Emilio qui ha avançat els de casa, en el minut 9. Encara no havia passat ni un minut quan Batería ha igualat l'encontre. Ha sigut amb un gran xut amb l'esquerra a l'eixida d'una treta de córner. A les acaballes de la primera part, Raúl Gómez ha tornat a avançar els locals i així han anat al descans amb un lleuger avantatge.

En la segona part, els murcians han tingut l'ocasió d'empatar, amb una rematada d'Ekaal al pal, però de nou s'han avançat els de casa amb un gol de penal. Juan Emilio ha sigut l'autor del tercer de la vesprada. El quart i definitiu l'ha fet Xavi Cols després d'una assistència del mateix Juan Emilio, en l'últim minut. Finalment un 4 a 1, per a l'alegria dels fidels del pavelló municipal de Peníscola.