El BM Castelló continuarà en la Lliga Guerreras

El club ha fet una permuta de drets esportius amb el Puig d'en Valls alhora que ha anunciat la destitució de l'entrenador.

Vicent Sos no continuarà a la banqueta del BM Castelló
Vicent Sos no continuarà a la banqueta del BM Castelló / BM Castelló
13 de juny 2018 - 18:00

El Castelló femení d'handbol manté la categoria en la Lliga Guerreras Iberdrola gràcies al pacte a què han arribat amb el club eivissenc Muchoticket Puchi HC Puig d'en Valls. L'equip castellonenc havia perdut el mes passat la categoria al mateix temps que el Canyamelar aconseguia mantindre-la, però l'entitat ha pactat permutar els drets esportius amb l'equip de les illes, de manera que poden abandonar el destí de la Divisió d'Honor Plata per a la pròxima temporada 2017-2018. Una categoria en la qual continuarà el club balear.

Això sí, el nou entrenador deixarà de ser Vicent Sos. Una decisió feta pública després de confirmar-se la continuïtat en la Lliga Guerreras de les de la Plana, en un acord a què han arribat el president de l'entitat i qui, fins ara, era el tècnic verd-i-negre. El club ha manifestat que vol que Sos continue vinculat a l'entitat i, fins i tot, es planteja la possibilitat que siga entrenador de les categories base.

Al mateix temps, el club ha agraït "l'esforç i la dedicació d'aquests quatre anys al capdavant de l'equip, en els quals s'ha aconseguit la major fita de la història del BM Castelló". Serà al principi de la setmana que ve quan el club farà conéixer el nou tècnic.

El president del Castelló, Rafael Martí, ha mostrat l'agraïment per l'acord amb el Puig d'en Valls i els desitja el millor en la seua nova etapa. Precisament l'entitat castellonenca fa el dissabte 16 de juny el sopar del club en què, a més de festejar la permanència en la Lliga Guerreras, celebrarà els 40 anys d'història de l'entitat.

Amb aquest acord, la temporada que ve hi haurà quatre equips femenins en la màxima categoria de l'handbol, un més que la temporada passada: el Mustang d'Elx, el Canyamelar de València, el Castelló i el Morvedre, que s'estrena en la categoria.

També et pot interessar

stats