Les bicicletes prenen el Perelló

Centenars d'esportistes populars han participat en la Marxa Cicloturista del Mediterrani al costat de reconegust professionals com Ángel Casero, Anna Sanchis o RicardoTen.

Cicloturistes participants en la Marxa del Mediterrani
Cicloturistes participants en la Marxa del Mediterrani / Organització de la Marxa Cicloturista del Mediterrani

A colp de pedal han recorregut 106 quilòmetres. Els 250 participants de la Marxa Cicloturista del Mediterrani eixien a les 08.30 del matí des del parc del Socarrat del Perello, a Barx feien l'apreciat avituallament i passades les 12 del migdia entraven de nou al parc. Han passat per les poblacions de Sueca, Albalat de la Ribera, Alzira, la Barraca d'Aigües Vives, Simat de la Valldigna, Barx, Tavernes de la Valldigna, Cullera i el Mareny de Barraquetes. Un recorregut d'una increïble bellesa paisatgística, amb una cronoesclada al Port de Simat i al Pla dels Corrals.

Rodar sense accidents

La majoria dels participants, en aquesta prova amb un marcat vessant lúdic, han estat acompanyats de familiars i amics. Reivindiquen que volen córrer sense accidents. Els ciclistes han rodat al costat de reconeguts professionals com la xativina Anna Sanchis, 6 vegades campiona d'Espanya, el també guardonat Ángel Casero, Vicente Aparicio i Adrián Palomares. Hi ha participat l'equip de ciclisme adaptat Hyundai Koryo Car amb el campió del món de 3 km de persecució individual en pista, el valencià Ricardo Ten, i el medallista paralímpic Maurice Eckhard. La marxa l'ha organitzada un any més el Biciclub de Picassent amb la col·laboració de l'ajuntament del Perelló.

També et pot interessar

stats