Bernabé Zapata s'acomiada de Roland Garros amb el cap ben alt

El tenista valencià ha plantat cara a l'alemany Alexander Zverev, número 3 del món, que l'ha guanyat en tres sets (7-6, 7-5 i 6-3)

Bernabé Zapata colpeja una pilota
Bernabé Zapata colpeja una pilota / Cristophe Petit Tesson (Efe)

Bernabé Zapata ha dit adeu a Roland Garros en els huitens de final, rècord fins ara per a ell en un torneig del Grand Slam. El tenista valencià ha venut cara la derrota contra l'alemany Alexander Zverev, número 3 del món, que l'ha guanyat en tres sets (7-6, 7-5 i 6-3), en vora tres hores de partit.

Zapata, que va accedir al quadre final a través de la fase prèvia, ha tingut opcions de guanyar els dos primers sets, però en els moments decisius Zverev ha imposat la seua qualitat. El valencià ha remuntat un 4-1 en contra en el primer set i ha forçar el tie-break, en què ha tingut fins a tres boles per a guanyar-lo, però ha acabat cedint per 13-11. En el segon set, Zapata ha arribat a guanyar 4-2, però no ha aguantat l'avantatge contra l'alemany, que en el tercer i definitiu parcial ja no ha donat opcions al valencià.

Tot i la derrota, Zapata tanca Roland Garros amb el cap ben alt, ja que la seua bona actuació durant el torneig li permetrà entrar, per primera vegada en la seua carrera, entre els cent millors tenistes del món.

Rafa Nadal, primer espanyol en quarts de final

Rafa Nadal ha sobreviscut a una batalla de més de quatre hores contra el canadenc Félix Auger-Aliassime i s'ha convertit en el primer espanyol classificat per als quarts de final de Roland Garros. El manacorí ha necessitat cinc sets per a superar el tenista entrenat per son tio (3-6, 6-3, 6-2, 3-6 i 6-3). El seu rival en la següent ronda serà el número 1 del món, el serbi Novak Djokovic.

També et pot interessar

stats