Bernabé Zapata ja està en els huitens de final de Roland Garros

El tenista valencià ha guanyat John Isner, cap de sèrie número 23, en cinc sets (6-4, 3-6, 6-4, 6-7 i 6-3) i jugarà per primera vegada la quarta ronda d'un Grand Slam

Zapata celebra un punt
Zapata celebra un punt / Christophe Petit Tesson

L'idil·li de Bernabé Zapata Miralles amb Roland Garros continua. El tenista de 25 anys ja està en els huitens de final del segon Grand Slam de la temporada després de guanyar l'estatunidenc John Isner, cap de sèrie número 23, en cinc sets (6-4, 3-6, 6-4, 6-7 i 6-3). Aquesta victòria permet al valencià entrar en el top 100 del rànquing ATP per primera vegada en la seua carrera. 

Zapata ha desaprofitat quatre pilotes de partit en el quart set, que ha acabat perdent en el tie break, però ha reaccionat en el cinqué per a endur-se el partit. Aquesta és la primera vegada que el valencià arriba als huitens de final en un Grand Slam. El seu rival en la següent ronda serà l'alemany Alexander Zverev, cap de sèrie número 3 del torneig.

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz, també en huitens

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz també acompanyaran Zapata en els huitens de final de Roland Garros. El balear s'ha desfet del neerlandés Botic van de Zandschulp en tres sets (6-3, 6-2 i 6-4) i ara s'enfrontarà al canadenc Félix Auger-Aliassime, entrenat pel seu tio Toni. El deixeble de Juan Carlos Ferrero ha guanyat l'estatunidenc Sebastian Korda 6-4, 6-4 i 6-2 i tindrà en el rus Karén Khatxànov el seu pròxim rival en la següent ronda del torneig. 

En el quadre femení ja no queda cap tenista espanyola després que la catalana Paula Badosa s'ha retirat per problemes físics quan perdia 6-3 i 2-1 el partit de tercera ronda contra la russa Verónika Kudermétova.

També et pot interessar

stats