El Bera Bera atropella l'Elx (32-17)

L'actual campió ha passat per damunt de l'equip franjaverd en la tercera jornada de la Lliga Guerreras

Zaira Benítez intenta un llançament a porteria
Zaira Benítez intenta un llançament a porteria / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha patit una derrota dolorosa en la visita al Bera Bera, l'actual campió de la Lliga Guerreras. L'equip que entrena Joaquín Rocamora ha perdut per 32-17 en la tercera jornada de la competició i suma només dos punts de sis possibles.

Un mal inici de partit, en què no han aconseguit marcar fins al minut 9 de joc, ha deixat les il·licitanes sense opció de competir. En l'equador de la primera part, l'equip de Joaquín Rocamora ja perdia per 10-1, víctima de l'escàs encert cara a porteria.

Amb el duel vist per a sentència, la represa només ha servit perquè l'Elx tractara d'evitar una golejada d'escàndol. El 32 -17 final ha reflectit la superioritat de les donostiarres. Zaira Benítez, amb set gols, ha sigut la jugadora més destacada de les franjaverdes.