El Benidorm torna a perdre per un gol, 32 a 33

El Granollers s'emporta els dos punts del Palau Illa de Benidorm després d'anar 50 minuts per darrere en el marcador.

El Granollers s'emporta els dos punts del Palau Illa de Benidorm després d'anar 50 minuts per darrere en el marcador. Una vegada més als de la Marina se'ls apareixen els fantasmes a les acaballes del partit, desaprofiten cinc gols d'avantatge i se'n van de buit a casa. El partit s'hauria d'haver jugat en la primera jornada, però s'ajornà per la pandèmia.

Que l'equip de Fernando Latorre té un problema psicològic és un fet més que demostrat. A Osca ja els va passar i a la seua pista, també. Les dinàmiques negatives no ajuden. Pots completar un gran partit fins als últims minuts, però de vegades hi ha errades infantils de marcatge; altres, pèrdues de baló fruit dels nervis; i, per acabar-ho d'arreglar, llances de manera forçada. El rival, que ho sap, es creix i acaba guanyant-te. Això és el que ha passat. El Granollers, tot el contrari. Porta bona dinàmica en la Lliga i, a pesar de les cinc baixes importants, ha sabut jugar amb el "cap" dels benidormers. Pareixia que l'entrada de Roberto amb tres grans intervencions donava ales a l'equip, però ni de bon tros. Intercanvi de colps final que donen com a resultat una nova derrota que fa mal, molt de mal, als de la Marina.

Cal alçar-se al més prompte possible. Hi ha equip per a mirar cap amunt, però cal començar a guanyar. Sols una victòria, dos empats i la resta, derrotes. És cert que es competeix, però jugar-li de tu a tu al rival no suma.

Divendres a les 16:00 hores visiten la pista del totpoderós Barcelona. Un partit on és difícil competir, però que deu servir per a netejar la ment d'uns jugadors que estan tirant els partits en les últimes jugades.