El Benidorm tanca la temporada amb victòria

L'equip de Fernando Latorre ha guanyat l'Anaitasuna 33-27 i acaba la Lliga nové

Pablo Vainstein, en una acció d'atac
Pablo Vainstein, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm
03 de juny 2023 - 22:15

L'Handbol Benidorm ha posat punt final a la temporada amb una victòria contra l'Anaitasuna per 33-27, en l'últim partit de Fernando Latorre a la banqueta, després de set temporades dirigint l'equip de la Marina Baixa. Amb aquest triomf, els benidormers acaben la Lliga en nové lloc.

A més del tècnic, huit jugadors han disputat l'últim partit amb el Benidorm. I almenys han donat una alegria a l'afició amb l'onzena victòria en la competició domèstica. El duel ha quedat vist per a sentència en la primera part, amb una renda de sis gols favorable als locals (18-12). L'avantatge ha arribat a ser de nou dianes (28-19), però els bascos han maquillat el resultat en els minuts finals. Nikcevic, en el seu comiat del Palau d'Esports l'Illa, ha sigut el màxim anotador dels benidormers.