El Benidorm, subcampió de la Supercopa d'handbol

Els de la Marina Baixa s'han estrenat en competició oficial lluitant contra el totpoderós Barcelona, que revalida el títol.

@bmbenidorm
@bmbenidorm

La Supercopa d'handbol ja és del Barcelona. Els jugadors del Club d'Handbol Benidorm no pogueren amb el favorit, un Barça que arribava a la final com a campió de la Lliga i la Copa del Rei i que ara també ha revalidat aquest títol al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm.

El conjunt local tractava de defensar-se del potent atac dels visitants des dels primers segons de partit, quan ja estrenaven el marcador i ràpidament es distanciaven dels alacantins. Ni els esforços de James Lewis Parker, José Costa, Ángel Rivero, Borja Mendes i el recentement fitxat Emil Feuchtmann, ni la pressió de la pista, diluïda per l'aforament reduït de públic, han sigut suficients per plantar-li cara als de Xavi Pascual. Al final de la primera part els blaugranes ja deixaven una diferència d'onze gols al seu favor i han acabat resolent el partit amb un resultat final de 18 a 38. Amb aquesta victòria el Barcelona ja s'ha emportat la Supercopa en vint-i-tres ocasions.

El conjunt blau ha començat la temporada afrontant un dels partits més difícils que podria tindre per davant. Ara l'equip dirigit per Fernando Latorre té pendent rebre a casa el Granollers el pròxim dimecres 2 de setembre a les 20:00 h, en el que serà el primer partit de la Lliga Asobal de la temporada 2020/2021.

També et pot interessar

stats