El Benidorm s'imposa al Fertiberia en el primer amistós amb aforament limitat (24-33)

Alguns socis acudiren a presenciar el partit al pavelló Ovni del Port de Sagunt

El Benidorm s'imposa al Fertiberia en el primer amistós amb aforament limitat (24-33)
El Benidorm s'imposa al Fertiberia en el primer amistós amb aforament limitat (24-33)

El Fertiberia Port de Sagunt volia posar em marxa una experiència que servira d'assaig per als partits de la Lliga Asobal que començarà el pròxim 2 de setembre. Per això, va decidir obrir al públic l'amistós que havia de disputar l'equip contra el Benidorm. Va convidar els 150 socis més antics, que podien acudir acompanyats dels seus familiars. Al final, van ser al voltant de 50 les persones que van presenciar el partit a pavelló Ovni. Totes elles hagueren de sotmetre's a les estrictes mesures de seguretat per la Covid-19 que es compliren sense cap incidència. Presa de temperatura abans d'accedir a la instal·lació i mascareta obligatòria. Dades personals anotades i mans desinfectades amb gel hidroalcohòlic. A continuació, ocupar el lloc assignat guardant la distància establida. A més, no podien deixar el seient al descans per a evitar el contacte amb altres aficionats.

Victòria de l'equip de la Marina Baixa

Pel que fa al partit, els dos equips mostraren que estan en plena pretemporada i van ser inevitables algunes errades no forçades. L'equip de Vicent Nogués, a més, tenia cinc baixes que van minvar el seu potencial. Al descans es va arribar amb un 12-19 favorable als de la Marina Baixa. En la segona part, l'escenari no varià molt, encara que en aquest període es va evidenciar un poc més la càrrega física i els jugadors acusaren en excés l'esforç. Així i tot, els dos conjunts mostraren trobar-se en el bon camí de cara a començar la competició i el 24-33 que assenyalà el marcador en acabar el partit dona bona mostra de l'entrega que evidenciaren al llarg de tot el partit.

El Benidorm disputarà d’ací a dues setmanes la Supercopa d'Espanya contra el Barcelona com a subcampió de la Copa del Rei. El conjunt del Port de Sagunt, per la seua banda, jugarà un altre amistós a Conca el 21 de agost i el 26 rebrà el BM Granollers al seu pavelló.

També et pot interessar

stats