El Benidorm s'estrena en Europa

El conjunt benidormer debuta hui en competició continental en l'eliminatòria contra el Fivers Margareten austríac.

El partit el transmetrà el web d'À Punt Média des de les 20:45 h.
El partit el transmetrà el web d'À Punt Média des de les 20:45 h.

L'Handbol Benidorm s'estrena aquesta vesprada en Europa contra el Fivers Margareten austríac. A les nou menys quart de la nit al Palau d'Esports l'Illa, el conjunt que entrena Fernando Latorre juga l'anada d'una eliminatòria que, si la supera, permetrà a l'equip benidormer disputar la fase de grups de la Copa EHF European League, segona competició continental.

L'objectiu del conjunt alacantí en el partit, que serà transmés en directe pel web d'À Punt Mèdia, és aconseguir un marcador que li pemeta viatjar a Viena la setmana que ve amb possibilitats de superar aquesta ronda per primera vegada en la seua història. Tot i això, davant tindrà un equip de llarga tradició continental que ja va eliminar en primera ronda el Benfica. A més, el conjunt vienés és líder de la lliga austríaca i va proclamar-se recentment campió de la Supercopa.

Per la seua part, l'equip benidormer, que ha accedit a aquesta competició continental d'handbol després de proclamar-se subcampió de Copa la irregular temporada passada, afronta aquest duel sense conéixer encara la victòria esta campanya i després de l'empat el passat dissabte en un enfrontament que va igualar en l'últim tram del partit després de tindre un avantatge de fins a quatre gols quan només faltaven tres minuts per a la fi de l'encontre.

El partit, a les 20:45 h en directe pel web d'À Punt Média.

També et pot interessar

stats