El Benidorm diu adeu a la Copa Asobal

La segona derrota seguida deixa els de Sergio Carballeira sense opcions d'acabar la primera volta entre els quatre primers

Martínez, en una acció d'atac
Martínez en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha dit adeu definitivament a la possibilitat de jugar la Copa Asobal, que disputen els quatre primers classificats de la Lliga a la fi de la primera volta. La derrota contra l'Anaitasuna (29-26), la segona consecutiva, ha deixat els de Sergio Caraballeira sense opcions en l'última jornada.

Els benidormers sempre han anat a remolc dels navarresos, que al descans ja tenien una renda de cinc gols (14-9). Però un gran inici de la segona part ha permés als de la Marina Baixa empatar el duel, encara que l'Anaitasuna ha tornat a imposar el seu ritme per a assegurar-se el triomf. El Benidorm es queda ara en novena posició, amb 13 punts.

Derrota del Port de Sagunt

El Port de Sagunt tampoc no ha pogut sumar res de positiu en la catorzena jornada de la Lliga Asobal. L'equip entrenat per Toni Malla s'ha vist superat pel Bidasoa Irún, que s'ha endut la victòria per 26-32. L'equip del Camp de Morvedre es manté tercer per la cua, fora de la zona de descens directe, amb cinc punts.