El Benidorm s'abona a l'èpica (26-26)

L'equip entrenat per Sergio Carballeira ha tornat a empatar amb un gol en l'últim sospir

Mirko Durovic fa un llançament a porteria
Mirko Durovic fa un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

La quarta jornada de la Lliga Asobal no ha deixat cap victòria valenciana, però el Benidorm ha aconseguit mantindre la imbatibilitat en empatar 26-26 contra l'Osca. El Port de Sagunt no ha pogut sumar, en caure clarament 37-27 contra el Puente Genil.

L'Handbol Benidorm ha empatat per tercera jornada consecutiva i ho ha tornat a fer amb un gol sobre la botzina. La igualtat ha sigut la tònica del partit, amb alternatives constants en el marcador i tot s'ha decidit en el tram final. Dija ha avançat els aragonesos en l'últim minut, però Leo Alonso ha aconseguit empatar en l'últim segon per a mantindre invicte l'equip de Sergio Carballeira, que suma cinc punts en quatre jornades.

Derrota clara del Port de Sagunt

La creu de la jornada ha sigut per al Port de Sagunt, que no ha pogut fer res en la visita al Puente Genil. L'equip entrenat per Toni Malla. Els del Camp de Morvedre s'han afonat en la represa, després d'una primera part en què sí que han plantat cara (20-17). Els saguntins es queden amb dos punts, en la part baixa de la taula.