El Benidorm rescata un punt (27-27)

Un gol de Parker en l'última acció del partit ha servit perquè els de Fernando Latorre empaten contra el Sinfín càntabre

Carrillo fa un llançament a porteria
Carrillo fa un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

Un gol de l'argentí James Lewis Parker en l'última acció del partit ha servit perquè l'Handbol Benidorm sume un punt contra el Sinfín càntabre (27-27), en un partit en què l'equip de Fernando Latorre sempre ha anat per sota en el marcador.

El Sinfín ha sigut molt superior en la primera meitat i gran part de la segona, però amb el pas dels minuts s'ha ressentit del desgast. El Benidorm, amb una plantilla més llarga, ha aconseguit equilibrar el resultat i, fins i tot, tocar el triomf.

De fet, quan faltava un minut, el Benidorm ha tingut l'opció de posar-se per davant, però l'ha desaprofitada i el Sinfín s'ha tornat a avançar. Ja a la desesperada i en l'última acció del partit, un llançament de Parker ha permés el Benidorm salvar un punt en un mal dia.