El Benidorm recorre a l'èpica per a guanyar l'Ademar Lleó (28-27)

L'equip de Fernando Latorre ha aconseguit la setena victòria en els huit últims partits de la Lliga Asobal i manté la quarta plaça

Iker Serrano fa un llançament a porteria
Iker Serrano fa un llançament a porteria / Edwin van ’t Hek

L'Handbol Benidorm ha fet un pas de gegant en les aspiracions de competir a Europa la temporada que ve, en sumar la setena victòria en els huit últims partits de la Lliga Asobal. L'equip de Fernando Latorre ha vençut 28-27 l'Ademar Lleó, un rival directe, gràcies a un gol de Jules José Lignières en l'últim segon. Aquest resultat manté els de la Marina Baixa en el quart lloc de la classificació, una posició que dona bitllet directe per a disputar l'EHF European League, la segona competició continental.

El partit ha començat amb domini de l'Ademar Lleó, que ha aconseguit desxifrar la sempre complicada defensa benidormera (2-5), però l'aparició d'Iker Serrano ha igualat les forces (7-7). Els visitants s'han recuperat i han aconseguit la màxima renda del duel (9-13), però un temps mort de Latorre i l'entrada en escena de Roberto Rodríguez i José ha permés els locals anar-se'n al descans amb un desavantatge mínim (14-15).

El començament de la segona part del Benidorm ha sigut molt bo, amb una gran defensa i la millora ofensiva, gràcies en part a l'estratègia d'atacar sense porter, i ha permés els de la Marina Baixa donar-li la volta al marcador (18-17). Els lleonesos no trobaven arguments en atac i es topaven una vegada i una altra contra el porter Roberto Rodríguez, novament molt encertat. Això ha donat l'equip de Latorre el màxim avantatge del partit (23-20), però els errors propis han donat vida a l'Ademar, que ha empatat a 27 en l'últim minut. Quan faltaven 20 segons, el tècnic benidormer ha demanat temps mort per a preparar l'última jugada. I no li ha pogut eixir millor, ja que Lignières ha donat el triomf al Benidorm en l'últim segon, tot i les protestes dels lleonesos per una possible falta en atac.

El Benidorm ha aconseguit una victòria vital, que li dona mig bitllet per a Europa, quan queden tres jornades perquè concloga la Lliga. Roberto Rodríguez, amb les seues parades, i José Oliver i James Lewis Parker, amb sis gols cadascú, han sigut els jugadors més determinants.