El Benidorm es queda amb la mel als llavis (27-29)

Els cinc penals errats han sigut la clau contra l'Ystads suec que deixa els de la Marina cuers i sense conéixer la victòria

Un llançament del fa un llançament a porteria
Un jugador de l'Ystads fa un llançament a porteria / Edwin van’t Hek (TM Benidorm)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
22 de novembre 2022 - 22:56

Europa està sent cruel amb el Benidorm, que no ha pogut sumar la primera victòria en la fase de grups de l'EHF European League, la qual cosa sí que ha aconseguit el rival, l'Ystads suec, gràcies a la gran qualitat i físic de la primera línia. Kim Anderson, Julius Lindskoc i Jonathan Svensson han mantingut els suecs tot el partit per davant en el marcador (9-13 al descans), tot i que els de Fernando Latorre han tingut opcions al final.

El TM Benidorm ha errat en els moments claus, i sobretot, ha sigut sagnant l'errada des dels set metres: cinc penals ha errat, tres en la primera part. Amb 23-24, Ramiro Martínez ha tingut l'empat en una contra clara que Nikla Kraft ha avortat. Des d'aquest moment, Benidorm no s'ha recuperat. La bona segona part li ha permés guanyar el parcial (18-16). Iker Serrano (6 gols) i Ivan Nikcevic (5) han sigut els màxims geladors benidormers. Dimarts que ve, dia 29 de novembre, TM Benidorm jugarà a Hongria contra el FTC Ferencvárosi.

També et pot interessar

stats