El Benidorm prolonga la bona ratxa (25-23)

Els de Fernando Latorre s'han imposat al Cangas i acumulen tres partits sense perdre.

Mario López fa un llançament a porteria
Mario López fa un llançament a porteria / Twitter: Edwin Van't Hek

L'Handbol Benidorm ha prolongat la bona dinàmica de resultats amb una treballada victòria davant un combatiu Cangas Frigoríficos del Morrazo, en un duel que s'ha decidit en la segona part. Els de Fernando Latorre sumen la sisena victòria de la temporada i acumulen tres jornades sense perdre, fet que els permet assentar-se en la zona mitjana de la classificació.

El Cangas, més necessitat de punts, ha sorprés d'inici i ha aconseguit prendre avantatge en el marcador (24), i ha obligat el Benidorm a oferir la seua millor versió, amb un Mario López molt inspirat, per a prendre el control del partit. Quan faltaven deu minuts per al final, els de la Marina Baixa dominaven 10-8, però una sequera de vora deu minuts sense marcar ha permés els visitants empatar abans del descans (12-12).

En l'inici del segon període s'ha repetit el guió. El Cangas ha començat millor i han pres un avantatge de tres gols (14-17, minut 39), fet que ha obligat Latorre a demanar un temps mort que ha canviat la dinàmica del partit. La defensa benidormera ha apujat la intensitat, cosa que ha sigut clau per a donar-li la volta al marcador (22-19, minut 52). El Cangas ho ha intentat fins a l'últim instant, però el Benidorm ha gestionat bé els últims minuts i ha assegurat el sisé triomf de la temporada.