El Benidorm perd la imbatibilitat a casa

L'equip de Fernando Latorre ha caigut per 24-35 contra el totpoderós Barça

Daniel Lara intenta superar el porter blaugrana
Daniel Lara intenta superar el porter blaugrana / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha patit la primera derrota com a local aquesta temporada en la Lliga Asobal. L'equip de Fernando Latorre ha resistit quaranta minuts contra el totpoderós Barça, líder invicte, però ha acabat perdent per 24-35.

Els benidormers s'han refet de la derrota en l'EHF European League contra el Valur islandés i han plantat cara els blaugrana, que compten els partits per victòria en la Lliga i en la Champions. Els catalans han portat la iniciativa sempre, però l'equip de Latorre s'ha mantingut dins del partit, a una distància no molt gran (12-16 en el descans).

En la represa, el Benidorm s'ha arribat a situar a només dos gols del Barça (16-18), però la bona actuació de Nielsen davall dels pals i l'efectivitat cara a porteria dels visitants han acabat de trencar el duel. Iván Rodríguez, amb cinc gols, ha sigut el millor jugador local.