El Benidorm no passa de l'empat contra el Torrelavega (30-30)

L'equip de Fernando Latorre ja fa tres jornades que no guanya en la Lliga Asobal

Álvaro Ruiz fa un llançament a porteria
Álvaro Ruiz fa un llançament a porteria / Twitter @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha empatat contra el Torrelavega al Palau d'Esports l'Illa (30-30) i encadena la tercera jornada sense guanyar en la Lliga Asobal. Aquesta minicrisi arriba després que l'equip de Fernando Latorre haguera encadenat cinc triomfs consecutius en la competició domèstica.

Després d'un inici de partit igualat, amb alternances en el marcador, el Benidorm ha aconseguit agafar una renda de quatre gols (14-10) gràcies a la millora en defensa. Però la reacció del Torrelavega en els instants finals de la primera part ha tornat a igualar les forces abans del descans (16-14).

Un gran començament en la represa ha permés l'equip de Fernando Latorre gaudir de la màxima renda del partit (20-15). Però els càntabres han aprofitat el bloqueig en atac benidormer, amb sis minuts sense marcar, per a tornar a igualar el duel (21-21). Les imprecisions locals han posat per davant el Torrelavega a cinc minuts per al final (26-28).

Però el Benidorm s'ha refet i s'ha tornat a avançar, tot i que s'ha arribat a l'últim minut amb empat. Els de la Marina Baixa han disposat d'un últim atac per a guanyar, però no l'han aprofitat i s'han hagut de conformar amb un punt. Jules José Lignieres, amb sis gols, ha sigut el jugador més destacat de l'equip de Fernando Latorre.