El Benidorm no passa de l'empat contra l'Anaitasuna (32-32)

L'equip de Fernando Latorre encadena dues jornades sense guanyar i es manté en la part baixa de la taula

Lignieres fa un llançament a porteria
Lignieres fa un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

El Benidorm ha deixat escapar una victòria que semblava que tenia a tocar en l'equador de la primera part i s'ha hagut de conformar amb un punt en la visita de l'Anaitasuna al Palau d'Esports l'Illa (32-32).

L'equip de Fernando Latorre ha eixit molt concentrat i en els primers cinc minuts de joc ja gaudia d'una renda de tres gols (4-1) gràcies a l'encert ofensiu i a una bona defensa. Els benidormers han continuat en aquesta línia i en l'equador de la primera part han aconseguit ampliar l'avantatge a set gols (12-5). Però en aquest moment se'ls han apagat les llums als locals, que han encaixat un parcial de 0-6. Els navarresos han aprofitat les imprecisions i se n'han anat als vestidors per davant en el marcador (16-17).

En la represa, la igualtat ha sigut la tònica del duel, amb moltes alternatives però sempre amb rendes mínimes. Els de Fernando Latorre s'han avançat quan faltava menys d'un minut per al final, però l'Anaitasuna ha respost i ha tornat a posar l'empat al marcador. I encara haguera pogut ser pitjor, perquè una pèrdua local quan faltaven només deu segons del final ha propiciat una contra navarresa, que no ha acabat en gol de miracle.

Ignacio Vallés, amb set gols, ha sigut el més encertat d'un Benidorm que continua en la part baixa de la taula, amb cinc punts en cinc partits.