El Benidorm naufraga en la segona part a Islàndia (36-29)

Els de Fernando Latorre desaprofiten una bona primera part i hauran de guanyar els dos partits que li resten per a estar en octaus de final

Ramiro Martínez ha sigut el màxim golejador (8) en la derrota de TM Benidorm a la pista del Valur (35-29)

El TM Benidorm se n'ha anat avall quan menys s'esperava, i ha caigut a la pista del Valur després d'una horrible segona part. Després d'un començament de partit prometedor, l'equip de Fernando Latorre ha sigut víctima dels seus propis errors i ha caigut en terres islandeses per 35-29, un resultat que l'obliga a guanyar els dos últims partits de la fase de grups: un, el pròxim, a L'Illa de Benidorm, contra els hongaresos del FTC, i l'altre, a França, contra el PAUC, dos rivals directes.

El guió del partit del Benidorm a Islàndia ha sigut molt diferent del de la resta de la competició. En la primera part se n'ha anat fins a quatre per damunt (4-8, minut 14), amb la gran aportació ofensiva de Ramiro Martínez (8 gols), i defensiva de Roberto Rodríguez, amb un 36% de parades, que han bloquejat el Valur. Però els islandesos han canviat la defensa (5-1) i han començat la remuntada, aprofitant l'opció ofensiva de 7-6 i porteria buida. La renda dels benidormers s'ha reduït i, fins i tot, el Valur se n'ha anat al descans amb dos per damunt (17-15).

Segona part per a oblidar

Tot i un començament notable del Benidorm (20-19, minut 34), amb els argentins Santi Barceló i Ramiro inspirats, el Valur s'ha recolzat en la seua defensa per a anar ampliant l'avantatge a poc a poc. També ha aparegut l'internacional Björgvin Gústavsson a la porteria (33 per cent d'encert), per a portar el Valur al màxim avantatge quan encara faltaven huit minuts per al final (33-23). Els islandesos han aprofitat la porteria buida benidormera i la seua defensa per a córrer i traure un partit que, al remat, els de la Marina han pogut maquillar fins al 35-29 final, que els deixa amb menys possibilitats d'accedir als octaus de final.

Benidorm haurà de guanyar els dos partits que li resten, dimarts que ve a l'Ila contra el FTC hongarés (20:45), i en la pista del PAUC francés el 28 de febrer (20:45), dos dels rivals directes en la lluita per la quarta plaça.