El Benidorm manté el quart lloc

L'equip de Fernando Latorre ha guanyat 33-22 l'Antequera al Palau d'Esports l'Illa

Eduardo Calle fa un llançament a porteria
Eduardo Calle fa un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm s'ha refet de la derrota contra l'invencible Barça, ja campió de Lliga, amb una victòria contra l'Antequera per 33-22. Aquest resultat manté l'equip de Fernando Latorre en el quart lloc de la classificació, que dona bitllet directe per a disputar la temporada que ve l'EHF European League, la segona competició continental.

El partit ha començat amb domini de les defenses sobre els atacs, ja que només s'han vist dos gols en els primers cinc minuts de joc (1-1). El Benidorm ha mantingut el to defensiu, però ha començat a veure porteria amb més facilitat i s'ha escapat en el marcador (6-1). El 14-7 amb què s'ha arribat al descans ha deixat el partit pràcticament vist per a sentència.

En la represa no hi ha hagut reacció visitant i l'equip entrenat per Fernando Latorre no ha patit per a assegurar el cinqué triomf en els últims sis partits. Iván Rodríguez, amb set gols, ha sigut el jugador més destacat dels de la Marina Baixa.

El Barça, campió de Lliga

El Barça s'ha proclamat campió de la Lliga Asobal per dotzena temporada. Els catalans han assegurat el títol a falta de cinc jornades perquè concloga la Lliga seguida després de véncer 34-35 l'Anaitasuna.