El Benidorm jugarà la fase final de Copa d'handbol

Els de Fernando Latorre perden per 36 a 31 a Santander, però els 8 gols de renda del partit d'anada han sigut suficients.

El Benidorm jugarà la fase final de Copa d\'handbol

Els 8 gols d'avantatge del partit d'anada de dimecres al pavelló L'Illa de Benidorm (29-21) han sigut suficients perquè els de la Marina Baixa puguen gaudir i disputar per primera vegada la fase final de la Copa del Rei d'handbol.

El Sinfín de Cantàbria era el rival de la quarta eliminatòria disputada en terres càntabres, davant de mil incondicionals, i el resultat ha sigut de 36 a 31 favorable als locals, amb dues fases ben diferenciades.

El Benidorm ha sigut superior en la primera part, on mai ha vist perillar el marcador. Ara bé, en el descans, els càntabres s'han aplicat a fons i han posat els benidormers en greus dificultats. De fet, la màxima distància acumulada per als locals han sigut els 5 definitius.

Pel que fa als protagonistes, Lignières amb 8, Folgues amb 5, i Cabanas i Méndez amb 4, han sigut els màxims anotadors dels de Fernando Latorre.

Amb aquest resultat, l'Handbol Benidorm es classifica per a la fase final de la Copa del Rei, que es disputarà, en seu per confirmar, els dies 6, 7 i 8 de març.

Els rivals seran el Barça, el Bidasoa Irun, el Logronyo La Rioja, l'Ademar Lleó, el Liberbank Conca, l'Helvetia Anaitasuna i el que passarà l'eliminatòria entre el Granollers i el Puente Genil.