El Benidorm guanya per fi un partit europeu a casa

Els de Fernando Latorre acomiaden l'any amb una victòria que els deixa vius a Europa

Els jugadors del Benidorm han celebrat la victòria
Els jugadors del Benidorm han celebrat la victòria / Twitter: @bmbenidorm
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
13 de desembre 2022 - 21:16

Per fi, TM Benidorm ha guanyat al Palau L'Illa un partit de l'EHF European League. El 33-32 final ha fet esclatar l'equip i l'afició, que ha sigut clau en el final. Els de la Marina s'han refet d'un mal inici de partit (0-5), d'una nova lesió (Iván Rodriguez s'ha girat el peu en la primera part, però ha pogut tornar a jugar), que s'afegien a les moltes baixes i cansament acumulat.

Al descans, a pesar del mal inici, el marcador era d'un gol avall (17-18). En la segona part, amb una defensa 5-1 i més eficàcia en l'atac, Benidorm ha anat remuntant fins que en el minut 54 s'ha posat per primera vegada en el marcador (25-24).

D'ací al final, partit igualat. Jules Lignières, que ha fet una gran segona part, ha posat el 33-32. Els francesos han fallat l'atac i Latorre ha demanat temps mort per a una última jugada que els done el partit. Però no ha sigut així i Pablo Vainstein no ha fet gol. El PAUC ha tingut l'última possessió, però se'ls ha esgotat el temps.

Victòria del Benidorm que acomiada l'any amb un triomf balsàmic. Ara, l'equip se n'anirà de vacances perquè para tant l'Asobal com l'European League per la disputa del Mundial de Polònia i Suècia.

També et pot interessar

stats