El Benidorm frega la gesta contra el totpoderós Barça (25-26)

L'equip de Fernando Latorre només ha claudicat contra el campió en l'últim minut i fins i tot ha tingut una oportunitat per a empatar

Iván Rodríguez, en una acció d'atac
Iván Rodríguez, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm s'ha quedat a només un gol de fer història. L'equip de Fernando Latorre ha caigut per la mínima al Palau d'Esports L'Illa contra el totpoderós Barça (25-26), que no es deixava punts en la Lliga des de març de 2019. Des de llavors, el club català acumulava seixanta victòries seguides en la competició domèstica.

El Benidorm ha afrontat el partit sense complexos i ha aprofitat el cansament del Barça, que va jugar un partit de la Champions dijous a la nit, a Porto. Els de Fernando Latorre se n'han anat al vestidor amb un 15-12 favorable, després de gaudir d'una màxima renda de quatre gols (14-10).

El Barça ha reaccionat en la represa i, amb una defensa més intensa, ha aconseguit capgirar el partit i, fins i tot, escapar-se en el marcador (22-25). Però el Benidorm no s'ha rendit i ha empatat a 25 a minut i mig del final. Dika Mem, autor de 13 gols, ha tornat a avançar els catalans ja en l'últim minut i els locals han tingut l'última possessió del partit per a empatar, però una pèrdua de la pilota els ha impedit sumar un punt que han merescut a la pista.