El Benidorm es fa fort a casa

L'equip entrenat per Sergio Carballeira ha derrotat el Cangas per 32-23

Lautaro Robledo, en una acció d'atac
Lautaro Robledo, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha aconseguit la setena victòria de la temporada en la Lliga Asobal després de véncer el Cangas per 32-23 al Palau d'Esports l'Illa. L'equip entrenat per Sergio Carballeira puja fins al huité lloc de la classificació i s'allunya a onze punts de la zona de descens.

El Cangas ha portat la iniciativa des del xiulit inicial, però un parcial de 6-0 en els deu últims minuts de la primera part ha permés als benidormers capgirar el marcador (14-10). En la represa, l'equip local no ha tingut problemes per a gestionar el duel i, fins i tot, ha aconseguit ampliar la renda per a sumar un triomf còmode.

Derrota del Port de Sagunt

El Port de Sagunt ha patit la setena derrota consecutiva, després de perdre 38-27 contra el Logronyo, en un partit que ha quedat vist per a sentència en el descans (17-8).

Aquesta nova derrota manté els de Toni Malla en l'últim lloc de la taula amb cinc punts, a tres de la zona de play-off de permanència.