El Benidorm, a la final de la Copa del Rei

Els de Fernando Latorre derroten en la pròrroga i en l’últim segon el Conca gràcies a un gol de Simonet.

Un moment del partit entre Benidorm i Conca
Un moment del partit entre Benidorm i Conca / Handbol Benidorm
07 de març 2020 - 21:40

La pròrroga arribava en l’últim segon, quan Simonet ha armat el braç per a executar el definitiu 27-28. L’alegria ha esclatat a la pista perquè així, els de la Marina Baixa jugaran demà la gran final de la Copa del Rei.

Ha començat bé el partit l’Handbol Benidorm, imposant un gran ritme i amb claredat d’idees en atac. De fet, els de Fernando Latorre al minut huit ja estaven guanyant 1-4. A més, en aquest temps han errat tres llançaments des dels set metres. Eixes concessions no es poden fer en una semifinal de Copa del Rei. A partir d’ahí el Conca ha despertat. A poc a poc ha retallat les diferències fins a equilibrar el partit (4-4). En l’intercanvi d’atacs els manxecs han sabut resoldre millor les accions ofensives. A més, Maciel ha posat un mur en la porteria. Al descans ja manaven per un gol (7-6).

L’inici de la segona part no ha sigut el millor. Conca ha continuat dominant el duel. Fins i tot ha posat terra pel mig (13-10). Al Benidorm li ha costat tornar al partit, però finalment ha retallat la distància. Al poc de superar l’equador d’este capítol, ha empatat (16-16). Els de Latorre no s’han conformat. L’ambició i la fam els ha portat a situar-se per davant 20-22. Benidorm ha administrat el marcador, encara que una pèrdua de baló ha possibilitat que en la botzina el Conca forçara la pròrroga (24-24).

En la pròrroga, Benidorm ha gestionat molt bé cada possessió. Fins que en l’última ha aparegut en escena Pablo Simonet per a desfer l’empat a 27 i marcar. Un triomf de mèrit per a un equip que disputa per primera vegada la fase final d’esta competició. Ara a continuar el somni en la final.