El Benidorm empata en casa del segon classificat (26-26)

L'equip de la Marina Baixa ha sumat un punt agredolç, en un duel en què ha arribat a guanyar de set gols

Tommaso De Angelis, en una acció del partit
Tommaso De Angelis, en una acció del partit / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha sumat un punt agredolç en la visita al segon classificat de la Lliga Asobal, el Bidasoa Irun (26-26). L'equip entrenat per Sergio Carballeira ha desaprofitat un avantatge de set gols en el descans (13-20) i s'ha hagut de conformar amb l'empat.

Els benidormers han començat el duel amb molt d'encert de cara a porteria i han obligat els bascos a parar el partit (4-6), però el temps mort no ha tingut efecte. Els locals no trobaven la manera de desxifrar la defensa local i la renda dels de Carballeira, molt efectius en atac, ha anat creixent cada vegada més, fins al 13-20 del descans.

Però el panorama ha canviat per complet en la represa. Al Benidorm se li han acabat les idees en atac i l'Irun ha anat retallant distàncies a poc a poc. Amb només dos gols en vora vint-i-cinc minuts, els de Carballeira han vist com els locals els empataven (22-22). I fins i tot han arribat a posar-se per davant. Però la reacció final benidormera ha servit almenys per a sumar un punt, encara que, fins i tot, han tingut l'últim atac per a guanyar.

Nova derrota del Port de Sagunt

El Port de Sagunt ha patit la desena derrota consecutiva, després de caure en casa contra el Nava (25-31), i es complica un poc més la permanència. L'equip entrenat per Toni Malla només ha sigut capaç d'anar per davant en el marcador els dos primers minuts del duel, i a poc a poc l'equip visitant ha anat distanciant-se en el marcador. Els sis gols de diferència en el descans (11-17) han sigut ja insalvables per als saguntins, que es queden a cinc punts de la zona de play-off de permanència.