El Benidorm es consolida en la quarta plaça

L'equip de Fernando Latorre ha aconseguit la sisena victòria en els set últims partits de la Lliga Asobal en véncer 23-25 el Sinfín de Santander

Iker Serrano fa un llançament a porteria
Iker Serrano fa un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha aconseguit la sisena victòria en els set últims partits de la Lliga Asobal en véncer 23-25 el Sinfín de Santander. Aquest resultat manté l'equip de Fernando Latorre en el quart lloc de la classificació, una posició que dona bitllet directe per a disputar la temporada que ve l'EHF European League, la segona competició continental.

El partit ha començat amb domini de les defenses sobre els atacs, ja que només s'han vist huit gols en els primers quinze minuts de joc. El bon to defensiu li ha donat al Benidorm el primer gran avantatge en l'equador de la primera part (2-6), però la millora en atac del Sinfín ha ajustat un poc el marcador abans del pas pels vestidors (11-14).

En la represa, els càntabres han apretat en defensa i han aconseguit pegar-li la volta al marcador (16-15). Però el Benidorm no s'ha deixat sorprendre i s'ha acabat imposant per 23-25. Iván Rodríguez, amb cinc gols, ha sigut el jugador més destacat dels de la Marina Baixa.