El Benidorm es classifica per a les semifinals de la Copa del Rei d'handbol

Han guanyat contra tot pronòstic un dels caps de sèrie, el Bidasoa per 26 a 29.

Era un somni i s'ha fet realitat: l'alegria s'ha desbordat en els jugadors del Benidorm després de véncer contra tot pronòstic el Bidasoa per 26 a 29. No s'havia jugat mai una fase final de la Copa del Rei i s'estarà en les semifinals.

El Benidorm ha disputat un partit completíssim per a derrotar un dels cap de sèrie de la competició. A la porteria Roberto, el jugador del partit, primer i després Viel han començat una defensa que ha marcat el partit i l'eliminatòria. En l'atac, Pablo Simonet veia forats on ningú els veia; i pels extrems, Folques i Cabanas han matat el partit.

La primera part ha estat molt igualada: 13 a 14 al descans. Lluny d'acovardir-se, el Benidorm ha empentat fins a obtindre sis gols de renda. El Bidasoa no s'ha rendit, però la pissarra de Fernando Latorre ha funcionat i el Benidorm ja espera rival en les semis. Anaitasuna o Liberbank Cuenca separen els de la Marina d'estar a Europa.