El Benidorm cau a Valladolid (31-30)

L'equip de Fernando Latorre ha patit l'onzena derrota de la temporada en la Lliga

Bernatonis intenta un llançament a porteria
Bernatonis intenta un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha patit l'onzena derrota en la Lliga Asobal i ha caigut per 31-30 en la visita al Valladolid. L'equip de Fernando Latorre ha dominat en la primera part, però ha acabat cedint a l'empenta final de l'equip local.

Els de la Marina Baixa han començat a remolc del Valladolid, però han capgirat el duel i se n'han anat al descans amb un avantatge de dos gols (15-17). En la represa, els locals han aconseguit empatar a 18, però l'equip de Fernando Latorre ha restablit la renda en l'equador (21-23). El Valladolid no s'ha rendit i al final ha obtingut el premi del triomf per un ajustat 31-30.

El Benidorm es queda amb 19 punts en desena posició, després d'un partit en què el màxim anotador ha sigut Vujovic, amb cinc gols.