El Benidorm cau en l'últim segon (27-28)

Un gol de Diocou ja tocant la botzina ha donat el triomf al Logronyo

Eduardo Calle ga un llançament a porteria
Eduardo Calle ga un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha patit una derrota dolorosa en caure 27-28 contra el Logronyo, amb un gol encaixat en l'últim segon del partit. L'equip de Fernando Latorre ha acusat les nombroses baixes que arrossega i el cansament després del duel de l'EHF European League del passat dimarts.

Els benidormers han començat molt bé, encertats en atac i amb una gran defensa que ha deixat els de La Rioja sis minuts sense marcar (5-0). Però els visitants han respost amb un parcial de 0-7 que ha tornat la igualtat al marcador. Els de Fernando Latorre han tornat a recuperar l'efectivitat de cara a porteria atacant sense porter i han aconseguit arribar al descans amb empat a tretze.

La segona part ha estat plena d'alternatives en el marcador, encara que el Logronyo ha portat la iniciativa durant bona part. L'encert de Roberto Rodríguez davall dels pals ha permés els locals avançar-se a poc pel final, però un parcial de 0-3 ha tornat a igualar les forces. Lignieres ha aconseguit empatar a 27 a cinc segons pel final, però Diocou, amb un gol sobre la botzina, ha deixat gelat el Palau d'Esports l'Illa, que ja celebrava l'empat.

Íker Serrani i Dragan Šoljic, els dos amb set dianes i 100% d'efectivitat, han sigut els jugadors més destacats del Benidorm. L'equip de Fernando Latorre no té descans i ja prepara el partit del pròxim dimarts contra el FTC hongarés, per a buscar el primer triomf en l'EHF European League.