El Benidorm cau a Granollers (33-29)

L'equip de Fernando Latorre ha encaixat la segona derrota seguida en la Lliga Asobal

Un jugador del Granollers, en una acció del partit
Un jugador del Granollers, en una acció del partit / Twitter: @BMGranollers

L'Handbol Benidorm ha patit la segona derrota consecutiva en la Lliga Asobal després de perdre 33-29 en la visita al Granollers. L'equip entrenat per Fernando Latorre es manté en sisé lloc amb díhuit punts, dos menys que els catalans.

El partit ha començat amb un ritme molt alt i els de la Marina Baixa han aprofitat el poc encert de cara a la porteria dels locals per a agafar la màxima renda del partit (6-10). Però el Granollers li ha donat la volta a la situació abans del descans, al qual s'ha arribat amb un marcador de 18-15.

En la represa, els catalans han continuat amb la bona dinàmica dels últims minuts de la primera part i han obert una escletxa important en el marcador (30-25). El Benidorm no ha abaixat els braços i ha aconseguit reduir distàncies en els instants finals, però no ha pogut fer res per evitar la derrota.

Nacho Vallés, amb set gols, i James Lewis, amb sis, han sigut els jugadors més destacats de l'equip de Fernando Latorre.