El Benidorm cau contra el campió (45-34)

L'equip de Fernando Latorre, ja amb la permanència assegurada, no ha pogut trencar la imbatibilitat del líder

Un jugador del Bernidorm, en una acció d'atac
Un jugador del Bernidorm, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

El Benidorm no ha pogut traure res positiu de la visita al campió de la Lliga Asobal, el Barça. L'equip de Fernando Latorre ha caigut per 45-34 contra un equip que compta els partits per victòries.

El duel s'ha trencat molt prompte, ja que els catalans, tot i que venien de celebrar el títol fa a penes tres dies, no s'han relaxat. El Barça ha imprés un ritme molt alt i ja guanyava per sis als deu minuts de joc (11-5). La renda al descans ja era d'onze gols (26-15).

Amb tot ja decidit, els locals han alçat el peu de l'accelerador en la represa i la distància no ha variat. Al final, 45-34, amb l'extrem Adrián Sánchez com a màxim golejador benidormer, amb set dianes.