El Benidorm assalta la quarta plaça (31-24)

L'equip de Fernando Latorre suma el quart triomf seguit i entra en els llocs que donen accés a jugar en Europa la temporada que ve

José Oliver fa un llançament a porteria

L'Handbol Benidorm ha completat la setmana perfecta amb la tercera victòria en tres partits, que li permet pujar fins al quart lloc de la Lliga Asobal. L'equip de Fernando Latorre ha fet un pas de gegant en les aspiracions per a jugar una competició europea la temporada que ve en derrotar el Cangas 31-24 al Palau d'Esports l'Illa.

La igualtat ha sigut la tònica d'una primera part en què les defenses s'han imposat clarament als atacs, i en què Fernando Latorre ha apostat per atacar sense porter. Els visitants han aconseguit una renda de dos gols a pocs minuts per al descans, però la reacció final del Benidorm ha deixat el marcador en 14-13 abans del pas pels vestidors.

En la represa, l'equip de Fernando Latorre ha mantingut el bon nivell defensiu i, a més, ha millorat les seues prestacions ofensives. Això li ha permés agafar els primers avantatges en el partit (21-18). La gran defensa benidormera, que només ha encaixat dos gols en quinze minuts, ha acabat de trencar el duel en l'equador de la segona part. José Oliver, amb huit gols, ha sigut el jugador local més destacat.

El Benidorm ha aprofitat l'entropessada del Logronyo per a assaltar el quart lloc de la Lliga, que dona bitllet directe per a disputar la temporada que ve l'EHF European League, la segona competició continental. La quarta victòria seguida permet, a més, els de la Marina Baixa allunyar-se a tres punts del sisé classificat. I és que la cinquena plaça també podria donar la classificació per a jugar a Europa en cas que el totpoderós Barça guanye la Copa Asobal.