El Benidorm no alça el cap

L'equip de Fernando Latorre ha perdut per 29-28 contra el Conca i encadena la tercera derrota seguida en Lliga i la sisena si es compten totes les competicions

Ramiro Martínez, en una acció d'atac
Ramiro Martínez, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm no ha pogut trencar la mala dinàmica de resultats i ha caigut per 29-28 contra el Conca, en el partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Asobal. Aquesta derrota és la tercera consecutiva en la competició domèstica, i la sisena si s'afegeixen els partits de l'EHF European League i el de Copa del Rei.

L'equip de Fernando Latorre ha començat molt bé el duel, amb una gran defensa que ha impedit als locals marcar en els primers huit minuts de joc (0-3). Però poc a poc el Conca ha anat millorant i el partit s'ha equilibrat, fins al punt que s'ha arribat al descans amb empat a 13.

En la represa, un parcial de 4-0 ha permés als locals agafar el primer gran avantatge del partit (18-15). El Benidorm no s'ha rendit i ha arribat als instants finals amb només un gol de desavantatge. De fet, ha tingut pilota per a empatar amb un colp franc llançat per Ibáñez amb el temps parat, però el porter local ha evitat el gol. Ramiro Martínez, amb nou dianes, ha sigut el jugador més destacat dels de Fernando Latorre.

Els benidormers es queden a mitja taula, amb nou punts. Dimecres al Palau d'Esports L'Illa contra el Guadalajara tindran una nova oportunitat per a trencar la mala ratxa, en una nova jornada de Lliga.