Benabbou, al màxim per a la marató de València

L'atleta espanyol ha provat una tirada llarga a La Nucia i ha superat la seua millor marca personal a la pista del Camilo Cano.

Benabbou s'entrena a les pistes de l'Estadi Camilo Cano de La Nucía

L'atleta espanyol Houssama Benabbou s'ha preparat durant estos dies a la Nucia per a la Marató de València. Benabbou ha batut este matí la seua marca personal en el test de 30 quilòmetres que ha fet a la pista d'atletisme de l'Estadi Camilo Cano. Ha cobert la distància en una hora 32 minuts 17 segons amb una mitjana de 3 minuts 4 segons per quilòmetre. El seu objectiu en la carrera de València és aconseguir la mínima per a Tòquio. L'any passat va ser el segon millor espanyol en la prova amb un temps de 2 hores, 10 minuts i 45 segons però ara està obligat a abaixar la crono si vol classificar-se per als Jocs Olímpics.

Benabbou és un dels atletes espanyols amb opcions d'estar a Tòquio. A diferència d'altres maratonians, és dels pocs als quals els agrada entrenar-se en pista. Per a realitzar el test, ha fet 82 voltes a la pista d'atletisme de l'Estadi Olímpic Camilo Cano. El campió d'Espanya de la mitjà marató del 2019 tornarà a la Nucia a mitjan novembre per a ultimar la preparació de cara a la marató de València del 6 de desembre.

També et pot interessar

stats