Belasteguín i Lima mantenen el número 1 en la World Padel Tour de València

Les guanyadores de la final femenina han sigut les bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto

Espectacular punt dels quarts de final de l'Estrella Damm Valencia Master

Del 5 al 8 de juliol la capital del Túria s'ha convertit en la capital mundial del pàdel amb l'Estrella Damm Valencia Master. Aquesta és un una prova del circuit professional de pàdel on participen els millors jugadors del món. Per a albergar la prova, el pavelló Font de Sant Lluís ha experimentat un gran canvi. La pista de bàsquet ha quedat substituïda per un recinte rectangular totalment transparent que permetia als espectadors gaudir de tots els punts de les partides.

Enguany, este torneig ha batut tots els rècords de participació. En el quadre masculí han participat 100 parelles de jugadors i en el femení, un total de 56. També l'assistència a les partides ha sigut molt nombrosa. En total, l'organització ha calculat que, des de dijous, 21.500 persones han presenciat este màster. 

Tant la final masculina com la femenina l'han guanyada els favorits. La femenina ha estat dominada per la parella formada per les germanes malaguenyes Majo i Mapi Sánchez Alayeto, que s'han imposat a Marta Ortega i Ariana Sánchez en dos set, per 6-3 i 6-4. 

Quant a la final masculina, els número 1 del món, la parella formada Fernando Belasteguín i Pablo Lima, han vençut també en dos sets (6-0 i 6-2) a Maxi Sánchez i Sanyo Gutiérrez. La partida havia alçat molta expectació, ja que, si guanyaven Maxi Sánchez i Sanyo Gutiérrez, aquest últim es col·locava com a primer del món. Però Belasteguín i Silva no els han donat cap oportunitat. 

En el primer set, els actuals campions s'han imposat per un contundent 6-0. I encara que en el segon set Sánchez i Gutiérrez han trencat el servei en el primer joc, la segona mànega finalment s'ha resolt amb comoditat per a Fernando Belasteguín i Pablo Lima, per 6-2. La parella reedita així a València ser els millors padelistes del circuit internacional. 

També et pot interessar

stats