Primera ronda negra per als tenistes valencians a Nova York

Sorribes, Bautista, Martínez i Zapata són eliminats en primera ronda i Andújar es retira abans de competir

Sorribes colpeja una pilota a Nova York
Sorribes colpeja una pilota a Nova York / US Open

Dilluns nefast per al tenis valencià en l'Obert dels Estats Units, últim Grand Slam de la temporada. Roberto Bautista, Bernabé Zapata i Sara Sorribes van ser eliminats en primera ronda en perdre contra Jeffrey Wolf, Tommy Paul i Viktoria Kuzmova, respectivament.

El tenista de Benlloc va perdre per un triple 6-4 contra el nord-americà J.J. Wolf, a qui va guanyar a Indian Wells després de superar tres boles de partit. Bautista no va estar còmode en cap moment del partit i es va veure sorprés per un jugador que disputava el segon Grand Slam de la seua carrera.

Bernabé Zapata Miralles no va poder superar el també nord-americà Tommy Paul després d'un partit maratonià, de cinc sets, en què el valencià va tindre opcions. Després de guanyar el primer i el tercer sets (4-6 i 2-6), va encaixar un 6-0 en el quart i va perdre en l'últim 7-5.

També Sara Sorribes, número 49 del rànquing mundial de la WTA va dir adeu abans del que s’esperava en perdre contra l'eslovaca Viktoria Kuzmova (n. 109) per 6-3 i 6-4 en poc menys de dues hores de partit. La vallera disputarà el dobles amb la belga Flipkens.

Roberto Bautista colpeja una pilota en el partit contra J.J. Wolf
Roberto Bautista colpeja una pilota en el partit contra J.J. Wolf / Geoff Burke (Reuters)

Andújar es retira per lesió

Pablo Andújar, número 96 del rànquing mundial, es va retirar abans de l'inici de la competició a causa d'una lesió al braç. El tenista nascut a Conca i resident a València s'enfrontava en primera ronda a l'argentí Tomás Etcheverry, que passa directament a l’eliminatòria següent.

Martínez també diu adeu

També et pot interessar

stats