Bautista torna a imposar-se a Djokovic

El de Benlloc ha remuntat un set en contra per a emportar-se el partit i passar a quarts on s'enfrontarà al vigent campió, el nord-americà Isner.

Roberto Bautista celebra la victòria a Miami
Roberto Bautista celebra la victòria a Miami / Geoff Burke (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
27 de març 2019 - 02:00

Enorme Bautista. Remuntada i a quarts al Masters 1000 de Miami. Després de dos hores i mitja d'un emocionant duel, el de Benlloc ha eliminat el número 1 del món, Novak Djokovic.

Com en l'anterior Obert de Doha, la moneda ha tornat a caure del costat de Roberto Bautista que ha sigut capaç d'eliminar el número 1 del món, el serbi Novak Djokovic, ara en l'Obert de Miami. El tenista de Benlloc ha guanyat, a més, amb heroïcisme en remuntar un set a zero amb un contundent 6 a 1 a favor de Djokovic en tan sols 35 minuts.

Contra tot pronòstic, Bautista, 22 cap de sèrie del torneig, s'ha refet, i ha recuperat el seu millor tenis per a plantar-li cara al sis voltes campió del torneig. Després d'una parada per la pluja, el valencià tancava el segon set amb un 7 a 5 al seu favor.

En el tercer i definitiu set, Bautista ha mantingut un joc solvent, amb un servei segur i sense errades no forçades que han descentrat Djokovic, a qui ha arribat a trencar-li el servei en dos ocasions per a imposar-se per 6 a 3 i guanyar el partit.

Als 30 anys, Bautista aconseguix una nova victòria de prestigi per a passar a quarts on s'enfrontarà al nord-americà Isner, vigent campió del torneig.

"Després de perdre el primer set m'he adonat que havia de ser més agressiu, errar menys pilotes i, sobretot, concentrar-me en el servei", va afegir Bautista en acabar el partit.

Sobre l'enfrontament contra Isner, el de la Plana ha afirmat que "serà un duel complicat on hauré d'estar concentrat al màxim".

En caure eliminat, Djokovic, a més de felicitar Bautista, reconeixia que no ha trobat encara el seu millor estat de forma. El número 1 del món afegia que està "un poc rovellat, però que de tot s'aprén".

També et pot interessar

stats