Bautista sobreviu a la debacle espanyola a Cincinnati

El tenista de Benlloc ja està en huitens de final després de véncer Marcus Giron 6-3 i 6-3, en una jornada negra en què han perdut Badosa, Muguruza i Nadal

Bautista, durant el partit
Bautista, durant el partit / Mark Lyons (Efe)

Roberto Bautista és l'únic tenista espanyol que ha aconseguit guanyar el partit en la jornada de dimecres al Masters 1000 de Cincinnati. El tenista de Benlloc s'ha classificat per als huitens de final del torneig després de derrotar el nord-americà Marcus Giron en dos sets (6-3 i 6-3). Ara es veurà les cares amb el croat Borna Coric, botxí de Rafa Nadal.

El manacorí, que reapareixia després de retirar-se de Wimbledon per lesió, ha perdut en tres sets (7-6, 4-6 i 6-3) el debut a Cincinnati. Tampoc han pogut guanyar el primer partit al torneig Paula Badosa i Garbiñe Muguruza. La catalana ha caigut 7-6, 0-6 i 2-6 contra l'australiana Ajla Tomljanovic, i l'hispanoveneçolana ha perdut contra la kazakh Elena Rybakina, guanyadora a Wimbledon, 6-3 i 6-1.

Per tant, ja només queden dos espanyols a Cincinnati: Bautista i Carlos Alcaraz. El deixeble de Ferrero jugarà en huitens de final contra el croat Marin Cilic.

També et pot interessar

stats