Bautista, a semifinals de Wimbledon

El de Benlloc jugarà per primera vegada la semifinal d'un dels Grand Slams

Bautista celebra el triomf
Bautista celebra el triomf
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
10 de juliol 2019 - 19:27

Roberto Bautista disputarà per primera vegada les semifinals d'un Grand Slam, el de Wimbledon. Feia sis anys que un tenista valencià no arribava a aquestes altures d'un dels quatre grans tornejos. L'últim va ser David Ferrer el 2013, quan va disputar la final de Roland Garros. 

Per a igualar la fita, Roberto Bautista s'ha desfet de Gojowczyk, Darcis, Khatxànov, Paire i Pello en quarts de final, per un marcador final de 5-7, 4-6, 6-3 i 3-6. 

L'argentí no ha pogut doblegar el millor Bautista de tots els temps i, encara que el primer set ha sigut molt disputat, se l'ha acabat adjudicant el de Benlloc per 5 a 7. En el segon, Bautista encara s'ha mostrat més ferm i s'ha aprofitat de les errades no forçades de Pello, 12 en total.

Amb dos sets en contra, l'esquerrà s'ha refet per a guanyar la tercera tanda, per 3 a 6. També ha sigut el primer set que ha perdut Bautista en tot el que ha transcorregut del prestigiós torneig londinenc. Era fins a aquest moment l'únic jugador que no n'havia cedit cap.

Al quart set, el castellonenc no ha donat ni la més mínima opció a l'argentí i l'ha guanyat per 3 a 6.

El millor moment de Bautista

Roberto Bautista està exhibint a Wimbledon el seu millor joc i viu un dels moments més dolços de la seua carrera. Als 31 anys, el tenista valencià suma 9 títols en el palmarés; l'últim, enguany mateix a Doha. A més, enguany ha guanyat per ara dues vegades al número 1 del món, Novak Djoković, a Doha i a Miami. Precisament el tenista serbi serà l'últim obstacle per a accedir a la que seria la seua primera final d'un Grand Slam. El trofeu de Wimbledon està més prop. 

També et pot interessar

stats