Bautista, seleccionat per a la Copa Davis

L'equip, format per Nadal, Carreño, Feliciano, Granollers i Bautista disputarà les finals del 18 al 24 de novembre a la Caja Mágica de Madrid.

Bautista, seleccionat per a la Copa Davis
Bautista, seleccionat per a la Copa Davis

El tenista de Benlloc, Roberto Bautista, formarà part de l'equip de Copa Davis, amb Rafa Nadal, Pablo Carreño, Feliciano López i Marcel Granollers, que liderarà el capità Sergi Bruguera. Els cinc disputaran la final a Madrid del 18 al 24 de novembre.

L'equip és el mateix que va citar Bruguera en l'última convocatòria de les semifinals de la passada edició contra França a Lilla, tot i que en l'últim moment Nadal va haver de ser substituït per Albert Ramos.

Nadal arriba a aquesta fase de la competició com a número 1 (lloc que ocuparà a partir del pròxim 4 de novembre, quan encapçalarà oficialment el rànquing mundial de l’ATP) seguit de Bautista (en dècima posició), Carreño (en la 35), Feliciano (en el 62) i Granollers (l'últim, en el número 113 de l'ATP).

Per a aquesta Copa Davis i, com a novetat per possibles lesions i perquè les finals de l'ATP amb els huit millors es disputen la setmana prèvia a Londres (competició on volia participar el valencià però que al final no ha pogut ser). Per això el capità pot canviar fins a tres dels participants el dia abans de començar la competició.

Les eliminatòries presenten un format de dos partits individuals i un de dobles seguits, que es disputaran a la millor de tres sets. En aquesta ocasió Espanya exerceix d'amfitriona en una competició que se celebrarà a la Caja Mágica de Madrid. Els de Bruguera estan en el grup B, junt amb Croàcia (vigent campiona de la Copa Davis) i Rússia, i debutaran contra els russos liderats per Daniïl Medvédev el dimarts dia 19.

La resta de seleccions participants es reparteixen en cinc grups més (França, el Japó i Sèrbia - Grup A-; l’Argentina, Xile i Alemanya - Grup C-; Bèlgica, Austràlia i Colòmbia - Grup D-; la Gran Bretanya, el Kazakhstan i Holanda - Grup E-; i EUA, Itàlia i el Canadà - Grup F-).

També et pot interessar

stats