Bautista s'imposa a Cecchinato i avança a segona ronda del Mutua Madrid Open

El tenista castellonenc s'enfrontarà a l'estatunidenc John Isner

Roberto Bautista en una acció del partit contra Cecchinato
Roberto Bautista, en una acció del partit contra Cecchinato / Efe

El castellonenc Roberto Bautista ha guanyat l'italià Cecchinato en tres sets (6-2, 6-7 i 7-5) i es classifica per a la segona ronda del Mutua Madrid Open on s'enfrontarà a l'estatunidenc John Isner, que va derrotar aquest dilluns el serbi Kecmanovic en dos sets (6-4 i 7-6).

Després d'un primer set on Bautista ha pres ràpidament la iniciativa del partit trencant-lo fins en dues ocasions, en el segon l'italià ha sigut més consistent amb el seu set i ha forçat un tie-break on al castellonenc li ha fallat la fortalesa mental. Ja en el tercer Bautista ha tornat a patir però finalment s'ha pogut desfer de l'italià.

Pel que fa a la resta de tenistes espanyols que han jugat en la jornada d'aquest dimecres, tant Alejandro Davidovich com Albert Ramos han guanyat Herbert i Fritz respectivament, i acompanyaran Carlos Alcaraz i Rafa Nadal en segona ronda que jugaran entre ells.

Pel quadre femení, l'única representant espanyola és Paula Badosa, que ja està en quarts de final després de derrotar en tercera ronda Sevastova.

També et pot interessar

stats