Bautista no remata Varillas i cau eliminat de Roland Garros

Alcaraz i Davidovich avancen a tercera ronda i Carballés cau contra Tsitsipas

Roberto Bautista va superar el xinés Yibing en la primera ronda
Roberto Bautista va superar el xinés Yibing en la primera ronda / Christophe Petit Tesson (Agència Efe)

El valencià Roberto Bautista Agut s'ha vist remuntat pel peruà Juan Pablo Varillas en la segona ronda de Roland Garros després de quasi quatre hores d'un partit que s'ha decidit al cinqué set (1-6, 4-6, 6-3, 6-1 i 6-1).

El de Benlloc, cap de sèrie número 19 del torneig parisenc, ha començat guanyat els dos primers sets fins a la reacció de Varillas, que ocupa el número 94 de l'ATP.

El joc de Bautista he empitjorat a partir del tercer set, en el qual ha estat sempre per darrere en el marcador, mentre que les últimes dues mànegues no han tingut història: s'han resolt per un doble 6-1.

Sí que han avançat a la tercera ronda del Grand Slam de terra batuda els espanyols Carlos Alcaraz i Alejandro Davidovich, mentre que al tinerfeny Roberto Carballés ha passat per damunt al grec Stafanos Tsitsipas.

El número 1 del món, Carlos Alcaraz, no ha tingut un camí tan plàcid com esperava per a passar a tercera ronda de Roland Garros. Li ho ha posat difícil per moments el japonés Taro Daniel, establit durant deu anys a València.

El del Palmar reaccionava i no li donava opcions al japonés en el tercer, però aquest no li ho anava a posar fàcil i ho ha demostrat en l'inici de l'últim temps de partits. Així i tot, el deixeble de Juan Carlos Ferrero demostrava per què encapçala el rànquing i ha guanyat cinc jocs seguits per a tancar el duel.

Alcaraz jugarà divendres contra el canadenc Denis Xapovalov. Davidovich també passa a tercera ronda en superar al francés Luca van Assche i podria tindre Novak Djokovic com a pròxim rival.

També et pot interessar

stats