Bautista passa a segona ronda del Masters 1000 de Cincinnati

El tenista de Benlloc ha guanyat l'argentí Francisco Cerúndolo en tres sets (6-7, 6-4 i 6-2)

Bautista tracta d'arribar a una pilota
Bautista tracta d'arribar a una pilota / Mark Lyons (Efe)

Roberto Bautista ja està en la segona ronda del Masters 1000 de Cincinnati. El tenista de Benlloc ha remuntat un set en contra a l'argentí Francisco Cerúndolo i s'ha acabat imposant per 6-7, 6-4 i 6-2, en el debut en el torneig nord-americà.

El primer set s'ha hagut de decidir en el tie-break després que els dos tenistes mantingueren el seu servei. Bautista ha disposat d'un 5-3 i servei en el joc de desempat, però Cerúndolo ha guanyat els quatre punts següents i s'ha endut la primera mànega.

En el segon, el de Benlloc ha tret la seua millor versió i s'ha avançat 4-0, però l'argentí ha reaccionat i s'ha situat 5-4. A Bautista no li ha tremolat el pols i ha tancat la segona mànega 6-4.

En el tercer i definitiu, Bautista ha aconseguit dos breaks, que li han donat un còmode avantatge de 5-1. Aquesta vegada Cerúndolo no ha oposat resistència i el valencià s'ha endut el set i el partit amb un còmode 6-2.

En segona ronda l'espera el vencedor del duel entre el belga David Goffin i l'estatunidenc Marcos Giron.

Sorribes cau en primera ronda

No ha tingut la mateixa sort l'altra representant valenciana a Cincinnati. Sara Sorribes s'ha acomiadat en la primera ronda del torneig, després de caure contra la jugadora local Alison Riske-Amritraj en dos sets (1-6 i 6-7).

També et pot interessar

stats